Samworth Brothers

Manton Wood

4,000 sq ft

9 weeks

The brief

The brief was to create a fresh, vibrant, and functioning restaurant space to increase employee satisfaction and wellbeing. The original restaurant space was lacking natural light and a coherent space plan, and so needed a complete redesign to create a comfortable, relaxing but practical end result.

The content

Over a 9 week build phase we created a space that is bright, fun, comfortable and an enjoyable place to be. The area was designed to maximise light and was space planned to include zones to accommodate both high and low seating and a collaborative space that could incorporate employee rest breaks and agile working.

The final result

“Butler & Willow delivered above our expectations on the re design and build of our new restaurant space, we now have a comfortable functional restaurant area with a design to be proud of, the impact on our teams has been sensational and we look forward to working with Butler & Willow in the future.”

Director, Manton Wood